Hvordan kan jeg se fakturaer for erhvervsregistrering?

Visning og udskrivning af fakturaer for Erhvervsregistrering er enkelt og kan gøres online via ledelsescenteret. Det er vigtigt at huske, at kun faktureringsejere har adgang til fakturaer og faktureringsoplysninger. Hvis du er faktureringsejer for din ejendom, skal du blot følge nedenstående trin for at komme i gang:

1. Gå til tripadvisor.dk/Owners for at logge på ledelsescenteret.
  2. Vælg din ejendom.
  3. Før markøren hen over menuen "Produkter" øverst på siden. Gå til "Erhvervsregistrering", og klik på "Kontoindstillinger".
  4. Hvis du vil se og/eller udskrive en tidligere faktura, skal du klikke på det blå link under kolonnen "Fakturanummer".