TripAdvisors indholdspolitik

Vi er vilde med at høre om dine rejseoplevelser og sætter stor pris på dine bidrag til vores website. Vi vil også gerne sikre os, at TripAdvisor er en sikker og pålidelig kilde for vores globale fællesskab. For at hjælpe os med dette mål og for at sikre, at dit indhold offentliggøres så hurtigt som muligt, skal du sørge for, at dit indhold er:

Familievenligt

Vi vil gerne bevare et trygt, familievenligt miljø, og derfor tillader vi ikke brug af bandeord eller vulgære udtryk på vores website.  Vi fjerner indhold, der indeholder eksplicitte seksuelle kommentarer, fordomsfuld sprogbrug, trusler eller personlige fornærmelser. Indhold, der beskriver eller afbilder deltagelse i eller er fortaler for ulovlige aktiviteter, vil blive fjernet. Indhold med ekstremt grafiske beskrivelser af dødsfald, skader eller voldelige handlinger vil ikke blive offentliggjort. Vi offentliggør kun indhold fra rejsende på 13 år eller derover.

Originalt

Giv os dine allerbedste og mest præcise rejsetip – men sørg for, at det er dit indhold! Der bør ikke være omfattende citater fra andre kilder. Alt materiale, som er plagieret fra andre websites, anmeldere, ejendomsejere, e-mails eller trykt materiale, vil blive fjernet.

Reklamefrit

Indhold, der skrives med personlig vinding for øje, som f.eks. gaver, tjenester eller penge, vil blive fjernet.  Vi forbeholder os ret til at fjerne webadresser uanset årsag.

Relevant

Sørg for, at indholdet er relevant og nyttigt for rejsende. TripAdvisor tillader ikke indhold, der promoverer intolerance over for individer eller grupper af mennesker baseret på deres race, køn, religion, seksuelle præferencer eller nationalitet.  Indhold, der opfordrer til boykot af eller smædekampagner mod en ejendom, vil blive fjernet.

Skrevet med respekt for privatlivets fred

Vi respekterer både dine fortrolige oplysninger og fortrolige oplysninger om de virksomheder, vi registrerer. Vi vil gerne høre om din oplevelse, men du skal holde personlige eller private oplysninger for dig selv. Indhold med private økonomiske data, som f.eks. kreditkortnumre, loyalitetsprogramnumre eller andre økonomiske oplysninger, kan blive fjernet. Det omfatter både anmelderens oplysninger og oplysninger om andre.

Videregiv ikke dørkoder eller adgangskoder af nogen art. Vi tillader, at navne offentliggøres på vores website. Dette omfatter efternavne på medarbejdere og ejere, som har tilknytning til ejendomme, der er registreret på TripAdvisor.

Letlæseligt

Hjælp andre rejsende med at få mest muligt ud af dit indhold ved at benytte det korrekte alfabet for dit sprog, og undgå maskinoversættelser, som gør det svært at læse og forstå din anmeldelse.

Registreret på TripAdvisor

Indhold skal have direkte tilknytning til den ejendom, som det indsendes til. Du skal derfor sikre dig, at du føjer dine kommentarer til den rette registrering på TripAdvisor.  Hvis du offentliggør indhold til en bestemt registrering på vores website, skal det være for et indkvarteringssted, en restaurant, en seværdighed eller et flyselskab, der overholder vores registreringskrav.

Få mere specifikke retningslinjer, der er relevante for forskellige indholdstyper, ved at klikke på nedenstående links:

Anmeldelser

Billeder/videoer

Forumindlæg

Spørgsmål og svar

Rejser

Links

Meddelelser

Brugernavne/profiler

Svar fra ledelsen