Κέντρο βοήθειας

Πώς να αποκλείσετε λογαριασμούς στο TripAdvisor

Ο αποκλεισμός είναι μια δυνατότητα που σας βοηθά να ελέγχετε τον τρόπο που αλληλεπιδράτε με άλλους λογαριασμούς στο TripAdvisor. Αυτή η δυνατότητα βοηθά τους χρήστες στον να περιορίζουν ορισμένους λογαριασμούς από το να τους ακολουθούν, να τους στέλνουν απευθείας μηνύματα ή να αναδημοσιεύουν το περιεχόμενό τους.

Πώς μπορείτε να αποκλείσετε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό

  • Μεταβείτε στη σελίδα του προφίλ του λογαριασμού που θέλετε να αποκλείσετε.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο μενού «…» δίπλα στο όνομα χρήστη.
  • Κάντε κλικ στο «Αποκλεισμός χρήστη».
  • Κάντε κλικ στο «Αποκλεισμός» στην οθόνη επιβεβαίωσης.

Μερικά σημαντικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον αποκλεισμό λογαριασμών

  • Οι λογαριασμοί που έχετε αποκλείσει δεν μπορούν να σας ακολουθούν κι εσείς επίσης δεν μπορείτε να ακολουθείτε έναν λογαριασμό που έχετε αποκλείσει.
  • Το να αποκλείσετε έναν λογαριασμό που αυτήν τη στιγμή ακολουθείτε θα έχει σαν αποτέλεσμα να σταματήσετε να τον ακολουθείτε (και ο λογαριασμός αυτός επίσης θα πάψει να σας ακολουθεί). Αν αποφασίσετε να άρετε τον αποκλεισμό γι΄αυτόν τον λογαριασμό, θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτόν τον λογαριασμό ξανά.
  • Οι αποκλεισμένοι λογαριασμοί δεν λαμβάνουν ειδοποίηση που να τους ειδοποιεί ότι ο λογαριασμός τους έχει αποκλειστεί. Ωστόσο, αν ένας αποκλεισμένος λογαριασμός προσπαθήσει να ακολουθήσεις, να στείλει άμεσο μήνυμα ή να αναδημοσιεύσει περιεχόμενο, θα ειδοποιηθούν ότι η ενέργεια δεν μπορεί να ολοκληρωθεί.
  • Δεν θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις από λογαριασμούς που αποκλείετε.

Σημαντικό: Το TripAdvisor είναι ένα δημόσιο φόρουμ όπου μπορείτε να δημοσιεύετε και να κοινοποιείτε περιεχόμενο. Ο αποκλεισμός ενός χρήστη δεν θα απενεργοποιήσει την δυνατότητά τους να βλέπουν το περιεχόμενο του προφίλ σας ή τη δημόσιο σελίδα προφίλ σας, αλλά το περιεχόμενό σας δεν θα εμφανίζεται στις ταξιδιωτικές ενημερώσεις τους

Ήταν χρήσιμο αυτό το άρθρο;