Miten matkaluetteloita luodaan ja muokataan?

Napsauta Julkaisut-välilehteä profiilissasi ja valitse Matkaluettelot. Täällä voit tarkastella viimeaikaisia matkaluetteloita, nähdä niiden tilan ja muokata tai poistaa niitä.

Uuden matkaluettelon luominen:

1. Napsauta viimeaikaisissa matkaluetteloissa Luo matkaluettelo -painiketta.
  2. Täytä yleiskatsausosio.
  3. Jatka vaiheeseen 2 napsauttamalla Jatka, ja luetteloi kohteet, nähtävyydet sekä nähtävät ja koettavat asiat. Auta lukijoita lisäämällä kuvauksia.
  4. Halutessasi voit viimeistellä luettelon valitsemalla kategorioita, joihin matkaluettelosi kuuluu, ihmisiä, joita luettelo saattaa kiinnostaa, ja vuodenaikoja, joita luettelo koskee. Voit myös tehdä matkaluettelosta helpommin löydettävän lisäämällä siihen tunnisteita.
  5. Muista julkaista matkaluettelo! Kun matkaluettelo on julkaistu, se näkyy pysyvästi sivustolla. Julkaisemattomat matkaluettelot vanhenevat kolmen viikon kuluttua niiden luomispäivästä.

Jos haluat muokata olemassa olevaa matkaluetteloa, napsauta viimeaikaisissa matkaluetteloissa Muokkaa. Voit järjestää luettelon kohtia uudelleen nuolipainikkeita käyttämällä.

Valitettavasti et voi lisätä matkaluetteloon omia valokuviasi, mutta joissakin matkaluetteloissa saatetaan näyttää kyseisten yritysten TripAdvisor-profiilissa olevia valokuvia.