Miten voin luoda tai muokata matkailijoiden artikkeleita?

Kun olet kirjautuneena TripAdvisor-tilillesi, matkailijoiden artikkeleiden luominen ja muokkaaminen on helppoa!

Voit muokata olemassa olevaa matkailijan artikkelia avaamalla kyseisen artikkelin ja napsauttamalla Muokkaa tätä sivua.

Näin kirjoitat matkailijan artikkelin:

1. Hae olemassa oleva matkailijan artikkeli, joka kertoo samasta kohteesta, kuten London: Neighborhoods (Lontoo: alueet).
  2. Napsauta sivupalkissa Add a new article (Lisää uusi artikkeli) -linkkiä.
  3. Valitse luettelosta valmis aihe tai luo oma aiheesi ohjeiden mukaan.

Muistathan, että matkailijan artikkelin sisällön on noudatettava ohjeitamme.