Miten löydän matkailijan artikkelin?

TripAdvisorin matkailijoiden artikkelit ovat mahtava taustatietojen lähde, ja voit löytää niistä vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Löydät tietystä matkakohteesta kertovat matkailijan artikkelit kohteen yleiskatsaussivulta.

Näin esimerkiksi löydät Lontoon eri alueista kertovia matkailijoiden artikkeleita:

1. Kirjoita aloitussivumme yläosan hakukenttään Lontoo. Napsauta Lontoo: yleiskatsaus.
  2. Vieritä alas kohtaan, jossa on yhteisön Lontoota koskevat aiheet ja valitse Katso kaikki matkailijoiden artikkelit.