Apua ja ohjeita

Mitä tapahtuu, jos kaksi henkilöä yrittää yhtä aikaa muokata matkailijan artikkelia?

Jos napsautat muokkauspainiketta juuri, kun toinen jäsen on muokkaamassa artikkelia, saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään palaamaan myöhemmin. Näet sivun viimeisimmän version, ennen kuin lisäät oman sisältösi. Kun muokkaat sivua, muut jäsenet eivät pysty tekemään omia muokkauksiaan sivulle, joten tallennathan tekemäsi muutokset heti, kun olet valmis.

 

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?