Miten voin korjata matkailijan artikkelissa tekemäni virheen?

Jos teet virheen muokatessasi matkailijan artikkelia, voit korjata sen helposti. Tallennamme kaikki matkailijoiden artikkelien vanhat versiot, jotta niitä voi vertailla helposti.

Näin palautat artikkelin edellisen version:

1. Siirry takaisin artikkelin muokkausruudulle napsauttamalla Muokkaa tätä sivua.
  2. Versiohistoriasta näet kaikki kyseisen sivun aikaisemmat versiot. Voit jopa nähdä kahden eri version väliset erot valitsemalla ne ja napsauttamalla Vertaile valittuja.
  3. Valitse versio, jonka haluat nähdä nykyisen sijaan, ja napsauta Palauta.