Tilien estäminen TripAdvisorissa

Esto-ominaisuuden avulla voit hallita, miten kommunikoit muiden tilien kanssa TripAdvisorissa. Tämän ominaisuuden avulla käyttäjät voivat estää tiettyjä tilejä seuraamasta heitä, lähettämästä heille viestejä ja julkaisemasta uudelleen heidän sisältöään.

Tietyn tilin estäminen

• Siirry estettävän tilin profiilisivulle.
  • Napsauta käyttäjän nimen vieressä olevaa …-valikkokuvaketta.
  • Valitse Estä käyttäjä.
  • Napsauta vahvistussivulla Estä.

Tärkeitä tietoja tilien estämisestä

• Estämäsi tilit eivät voi seurata sinua, etkä voi vuorostasi seurata niitä.
  • Jos estät tilin, jota seuraat estohetkellä, lakkaat seuraamasta sitä eston myötä (ja kyseinen tili lakkaa seuraamasta sinua). Jos päätät poistaa tilin eston, sinun on alettava seurata tiliä uudelleen.
  • Estetyille tileille ei ilmoiteta estosta. Jos estetty tili yrittää seurata sinua, lähettää sinulle viestejä tai julkaista uudelleen sisältöäsi, se saa ilmoituksen, että toimintoa ei voida suorittaa.
  • Et saa ilmoituksia estämiltäsi tileiltä.

Tärkeää: TripAdvisor on julkinen foorumi, jolla voi julkaista ja jakaa sisältöä. Käyttäjän estäminen ei poista käyttäjältä mahdollisuutta tarkastella julkista sisältöäsi tai julkista profiilisivuasi, mutta sisältösi ei näy hänen matkalokissaan.