Miten lähetän viestin?

Viestit ovat mainio tapa aloittaa henkilökohtainen keskustelu toisen jäsenen kanssa. Tällä hetkellä viestien kirjoittaminen on mahdollista vain tietokoneella verkkosivustoamme käyttäville jäsenille.

Näin lähetät viestin jäsenelle, kun tarkastelet hänen arvosteluaan:

1. Napsauta jäsenen näyttönimeä arvostelun vieressä.
  2. Napsauta avautuvassa ikkunassa Lähetä viesti.

Voit myös lähettää jäsenelle viestin hänen profiilisivultaan. Napsauta vain Lähetä viesti -linkkiä sivun oikeassa reunassa.

Huomautus: Viestit ovat automaattisesti käytössä, kun luot TripAdvisor-tilin. Jos et näe Lähetä viesti -linkkiä profiilisivulla, jäsen on poistanut viestiominaisuuden käytöstä.