Kuinka muutan tai poistan matkakartan paikkamerkkejä?

Paikkamerkin poistaminen matkakartasta ja sen luokan muuttaminen on helppoa.

Kartalle merkatun paikan muuttaminen tai poistaminen:

1. Napsauta paikkamerkkiä, jonka haluat poistaa. Lähennä karttaa tarvittaessa kaksoisnapsauttamalla.
  2. Näyttöön ilmestyy ikkuna, jossa näkyy merkityn paikan nimi ja kuvakkeet sen mukaan, oletko käynyt paikassa, haluatko käydä siellä vai oletko merkinnyt sen suosikiksi.
  3. Poista paikkamerkki napsauttamalla Käyty-, Haluan käydä- tai Suosikki-kohdan vieressä olevaa kuvaketta. Ikkuna poistuu näkyvistä, ja paikkamerkki poistetaan.
  4. Muuta merkityn paikan luokkaa valitsemalla halutunlaisen paikkamerkin tyyppi aktiiviseksi ja poistamalla valinta sellaisilta paikkamerkkityypeiltä, joita ei tarvita.