Kuinka muutan tai poistan matkakartan paikkamerkkejä?

Paikkamerkin poistaminen matkakartasta ja sen luokan muuttaminen on helppoa.

Kartalle merkatun paikan muuttaminen tai poistaminen:

• Napsauta paikkamerkkiä, jonka haluat poistaa. Lähennä karttaa tarvittaessa kaksoisnapsauttamalla.
  • Näyttöön ilmestyy ikkuna, jossa näkyy merkityn paikan nimi ja kuvakkeet sen mukaan, oletko käynyt paikassa, haluatko käydä siellä vai oletko merkinnyt sen suosikiksi.
  • Poista paikkamerkki napsauttamalla Käyty-, Haluan käydä- tai Suosikki-kohdan vieressä olevaa kuvaketta. Ikkuna poistuu näkyvistä, ja paikkamerkki poistetaan.
  • Muuta merkityn paikan luokkaa valitsemalla halutunlaisen paikkamerkin tyyppi aktiiviseksi ja poistamalla valinta sellaisilta paikkamerkkityypeiltä, joita ei tarvita.