Mikä on TripAdvisorin matkakartta?

Matkakarttamme on interaktiivinen tapa jakaa paikkoja, joissa jäsenemme ovat käyneet ystäviensä ja perheensä kanssa. Lisää paikkamerkkejä kartalle ja merkitse kaupungit, joissa olet käynyt, haluat käydä tai jotka ovat suosikkejasi.

Voit merkata kaupunkeja, joitakin kansallispuistoja ja saaria. Valitettavasti et voi merkata maita, osavaltioita, saariryhmiä tai muita suuria alueita.

Voit lisätä karttaasi paikkamerkkejä kolmella tavalla:

• Hae kaupunkien nimiä kartan yläpuolella olevassa hakukentässä.
  • Valitse kaupunkeja kartan vieressä olevasta suosittujen kaupunkien luettelosta.
  • Lähennä karttaa kaksoisnapsauttamalla ja napsauta sitten aluetta lähellä kaupunkia, jonka haluat lisätä.

Yhdistä Facebook- ja TripAdvisor-tilisi, jotta näet, missä Facebook-kaverisi ovat käyneet!