Miten voin nähdä, missä Facebook-kaverini ovat käyneet?

Jos olet kirjautunut TripAdvisoriin Facebook-tunnuksillasi ja sallinut asetuksen, että Facebook-kavereistasi näytetään tietoja, voit siirtyä suoraan kavereidesi profiileihin Tietoja minusta -sivulta, matkakartasta tai kaupunkisivulta.

Kaupunkisivultasi näet Facebook-kaverit, jotka ovat käyneet sivun yläreunassa korostetussa kaupungissa.

Voit myös siirtyä Facebook-kavereiden karttoihin omasta matkakartastasi tai Tietoja minusta -sivulta.

Image