Mitä arviot ovat?

Arvio on tapa jakaa toisille matkailijoille nopeasti oma mielipide kokemuksesta tietyssä majoituspaikassa, ravintolassa tai nähtävyydessä. Arvioiden asteikko on 1–5 kuplaa, joista 5 on paras arvio.

Voit arvioida uusia paikkoja, muuttaa arvioita tai kirjoittaa arvioon liittyvän arvostelun milloin tahansa Arviot-sivulla.

Voit myös arvioida uusia paikkoja TripAdvisorin Facebook-sovelluksessa.

Arviota käytetään kertomaan lukijoille TripAdvisorin jäsenten kyseisestä majoituspaikasta, ravintolasta tai nähtävyydestä saamista vaikutelmista. Yleiset arviot näkyvät kohdesivun yläosassa ja yksittäiset arviot kunkin arvostelun vieressä. TripAdvisorissa näytettävä yleisarvosana on koottu kaikista tietylle yritykselle annetuista yksittäisistä kupla-arvioista. Arviot säilyvät sivulla aina.