Miten paljon matkatavaramaksut maksavat lennollani?

Voit laskea maksut lennollesi käyttämällä Lentoyhtiön lisämaksujen arviointia. Lentoyhtiön lisämaksujen arviointi huomioi matkatavaramaksut, lennonaikaiset palvelut, luottokorttimaksut ja kanta-asiakasohjelman alennukset, jolloin saat kattavan hinta-arvion. Arvio perustuu tietoihimme kunkin varauskumppanin ja liikenteenharjoittajan maksuista.

Näin käytät Lentoyhtiön lisämaksujen arviointia:

1. Hae lentoja normaaliin tapaan.
  2. Kun napsautat Hae, saat luettelon lennoista. Etsi kohta, jossa lukee Lentoyhtiön lisämaksujen arviointi.
  3. Valitse ruumaan menevien matkalaukkujen lukumäärä.
  4. Napsauta Lisävaihtoehdot ja laske muiden lennonaikaisten palvelujen hinnat ja kanta-asiakasohjelmien alennukset.
  5. Maksusi näkyvät kunkin lennon lippuhinnan vieressä.

Huomaa, että vaikka arvioimme lisämaksut, monet maksut, kuten matkatavaramaksut, arvioidaan vasta lähtöselvityksen yhteydessä suoraan liikenteenharjoittajalta.

Lentoyhtiön lisämaksujen arviointi ei ole saatavilla kaikilla alueilla.

Voit aina poistaa arvioinnin käytöstä Lentoyhtiön lisämaksujen arviointi -kentästä.