Mikä on Traveller IQ Challenge -haaste?

Traveller IQ Challenge -haaste on karttaan perustuva peli, jonka on luonut TravelPod. Annamme sinulle vihjeitä kaupungeista, historiallisista maamerkeistä ja matkakohteista, ja sinun tehtäväsi on asettaa ne tyhjälle kartalle. Aina kun nimi tai vihje näytetään, aikalaskuri käynnistyy. Napsauta kartalta kohtaa, jossa paikka mielestäsi sijaitsee. Saat pisteitä tarkkuuden ja nopeuden perusteella.

Pelin jokainen taso on edellistä vaikeampi, ja seuraavalle kierrokselle pääsemiseen vaaditaan tietty pistemäärä. Mitä enemmän pisteitä saat, sitä parempi on Traveller IQ -saavutuksesi. Kun pääset loppuun, tallenna pisteesi TripAdvisorin julkiseen profiiliisi ja vertaa pistemäärääsi muiden TripAdvisor-matkailijoiden pisteisiin Game Stats (Pelin tilastot) -välilehdellä.

Voit keskeyttää pelin käyttämällä Pause (Keskeytä) -painiketta ponnahdusikkunassa, jossa kerrotaan, miten hyvin onnistuit edellisessä kysymyksessä.

Voit pelata Traveller IQ Challenge -haaste -peliä napsauttamalla tätä.