Mikä on TripAdvisor / American Express -kumppanuus, ja miten voin osallistua siihen?

TripAdvisor ja American Express ovat aloittaneet yhteistyön voidakseen tarjota ainutlaatuisia matkailuetuja kortin omistajille Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa. Kyseessä on maksuton ohjelma, jonka avulla voit julkaista luotettavien kortinhaltijoiden arvosteluja ja lukea muiden kortinhaltijoiden arvosteluja. American Express® -kortinhaltijat saavat myös ainutlaatuisia tarjouksia ja listoja trendikkäistä, kortinhaltijoiden suosimista paikoista ympäri maailman. Tällä hetkellä ohjelma on saatavilla vain tietokoneille, mutta mobiiliominaisuuksia on tulossa pian!

Näin voit liittyä:

1. Kortinhaltijat voivat käydä seuraavilla sivustoilla Yhdysvalloissa (TripAdvisor.com/Amex), Isossa-Britanniassa (TripAdvisor.co.uk/Amex) tai Australiassa (TripAdvisor.com.au/Amex). Noudata TripAdvisor-tilin avulla sisäänkirjautumiseen tai rekisteröitymiseen annettuja ohjeita ja yhdistä voimassa oleva American Express -kortti TripAdvisor-tiliisi.

1. Liityttyäsi saat 5 dollarin hyvityksen American Expressiltä Yhdysvalloissa ja Australiassa tai 5 punnan hyvityksen Isossa-Britanniassa, kun seuraava arvostelusi julkaistaan TripAdvisorissa. Tarjous on voimassa 31.12.2013 asti. Katso täydelliset ehdot Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai Australiassa.

Katso kaikki TripAdvisorin kortinhaltijoille tarjoamat ainutlaatuiset edut osoitteessaTripAdvisor.com/Amex (tai Isossa-Britanniassa .co.uk-päätteellä ja Australiassa .com.au-päätteellä).

Lisätietoja ohjelmasta saat ohjelman ehdoista, usein kysytyistä kysymyksistä tai ottamalla yhteyttä American Expressin asiakastukeen alla annetuista asianmukaisista linkeistä.

Kortinhaltijat Yhdysvalloissa: ohjelman ehdot, usein kysytyt kysymykset, asiakaspalvelu

Kortinhaltijat Isossa-Britanniassa: ohjelman ehdot, usein kysytyt kysymykset, asiakaspalvelu

Kortinhaltijat Australiassa: ohjelman ehdot, usein kysytyt kysymykset, asiakaspalvelu