Miten asiakkaat voivat antaa palautetta yrityksen ekokäytännöistä?

Jos olet yöpynyt Ekojohtajat-ohjelmaan osallistuvassa yrityksessä ja haluat kertoa, millaisia ympäristöystävällisiä käytäntöjä heillä on, kirjoita arvostelu! Ekojohtajat-ohjelmaan osallistuvia yrityksiä varten on olemassa erillinen arvosteluosio, jossa sinua pyydetään kertomaan mielipiteesi yrityksen ekokäytännöistä. Kirjoita palautteesi tähän osioon.

Jos haluat ilmoittaa ympäristöystävällisiin käytäntöihin liittyvistä virheellisistä tiedoista, napsauta yrityksen Ekojohtaja-kunniamerkkiä ja lue lista heidän ympäristöystävällisistä teoistaan. Jos löydät virheen, napsauta Problem with this info? (Onko tiedoissa virheitä?) -linkkiä ja kerro kokemuksestasi. Suhtaudumme kaikkiin ilmoituksiin vakavasti ja tutkimme asian.