Miten voin hakeutua Ekojohtajaksi?

Kaikki seuraavien maiden hotellit ja B&B:t, joilla on vahvistettu yrityksen edustaja, ovat tällä hetkellä oikeutettuja osallistumaan ohjelmaan:

• Pohjois-Amerikka: Kanada, Meksiko ja Yhdysvallat
  • Eurooppa: Alankomaat, Belgia, Espanja, Irlanti, Islanti, Italia, Itävalta, Kreikka, Luxemburg, Monaco, Norja, Portugali, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Sveitsi, Tanska ja Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tyynenmeren alue: Australia ja Uusi-Seelanti
  • Keski-Amerikka: Belize, Costa Rica, El Salvador, Guatemala, Honduras, Nicaragua ja Panama
  • Etelä-Amerikka: Argentiina, Bolivia, Brasilia, Chile, Ecuador, Guyana, Kolumbia, Paraguay, Peru, Ranskan Guyana, Suriname, Uruguay ja Venezuela
  • Karibia: Antigua ja Barbuda, Aruba, Bahama, Barbados, Brittiläiset Neitsytsaaret, Caymansaaret, Kuuba, Dominica, Dominikaaninen tasavalta, Grenada, Guadeloupe, Haiti, Jamaika, Martinique, Puerto Rico, Saint Barthélemy, Saint Kitts ja Nevis, St. Lucia, St. Vincent ja Grenadiinit, Trinidad ja Tobago, Turks- ja Caicossaaret ja Yhdysvaltain Neitsytsaaret

Ekojohtaja-tasosi perustuu kyselyssä saavuttamiisi pisteisiin. Kaikkien osallistujien on haettava ohjelmaan uudelleen vuosittain, jotta osallistumisen jatkuminen voidaan varmistaa ja kunniamerkki voidaan säilyttää yrityksen profiilissa TripAdvisorissa.

Jos tarvitset useamman päivän kyselyyn vastaamiseen (jos haluat esimerkiksi kysyä neuvoa rakennuksesta vastaavalta taholta), voit tallentaa vastauksesi ja vastata jäljelle jääviin kysymyksiin myöhemmin. Kyselyä ei lähetetä ennen kuin napsautat Submit completed survey (Lähetä kyselyn vastaukset) -painiketta.

Ladattavassa maa- tai aluekohtaisessa kyselyoppaassa on selitetty kaikki kysymykset, vastaukset, tarkastusvaatimukset ja pisteytys: napsauta tätä.