Apua ja ohjeita

Miten voin muokata tai poistaa tallentamiani kohteita?

Tallennetut paikat, keskustelualueen viestit ja muut kohteet sijoitetaan automaattisesti matkoihin sen perusteella, minkä kaupungin tai alueen lähellä ne sijaitsevat. Voit poistaa kohteen tai siirtää sen uuteen matkaan pitämällä hiirtä kohteen valokuvan yläpuolella ja napsauttamalla Muokkaa.

Voit poistaa matkan tai muokata sitä valitsemalla pudotusvalikosta matkan, jota haluat muuttaa ja napsauttamalla Muokkaa matkan tietoja tai Poista matka.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?