Olen yrityksen omistaja tai johtaja. Kuinka teen ilmoituksen arvostelusta, joka rikkoo TripAdvisorin ohjeita?

Milloin tehdä ilmoitus arvostelusta

Jos arvostelu on mielestäsi vilpillinen tai muuten sopimaton, tee siitä ilmoitus noudattamalla alla olevia ohjeita.

Poistamme arvostelun, jos toteamme sen olevan TripAdvisorin arvosteluohjeiden vastainen. Huomaathan kuitenkin, että emme tarkista arvostelujen todenmukaisuutta, joten emme voi poistaa arvostelua vain siksi, että sen sisällöstä on erimielisyyksiä.

Jos sinua uhataan kiristyksellä, lue Mahdollisen kiristyksen ilmoittaminen TripAdvisorille -oppaasta ohjeet, miten voit ilmoittaa asiasta meille mahdollisimman nopeasti.

Miten tehdä ilmoitus arvostelusta

Jos haluat tehdä ilmoituksen arvostelusta, joka ei noudata ohjeita, tuntuu epäilyttävältä tai on lähetetty virheellisesti profiilisivullesi, noudata seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu hallintakeskukseen.
  2. Napsauta hallintakeskuksen Arvostelut-välilehteä.
  3. Valitse kohta Tee ilmoitus arvostelusta.
  4. Etsi Huolestuttaako arvostelu? -osio ja napsauta Katso ohjeistuksemme ja lähetä kommentteja -kohtaa.
  5. Kerro lomakkeella, mikä arvostelussa on vikana, ja valitse kyseessä oleva arvostelu.
  6. Lisää annettuun tilaan kommentti, jossa kerrot mahdollisista todisteista.

Jotta voit käyttää hallintakeskusta, sinun on oltava yrityksen rekisteröity omistaja tai edustaja. Rekisteröidy noudattamalla osoitteessa TripAdvisor.fi/Owners olevia ohjeita.

Vinkki: voit vastata arvosteluun lähettämällä siihen yrityksen vastauksen, joka julkaistaan arvostelun alla. Lue lisää yrityksen vastauksista.