Voinko pyytää asiakkaitani kirjoittamaan arvosteluja?

Totta kai! On hyvä ajatus pyytää asiakkaita tekemään arvostelu yrityksestäsi. Se osoittaa, että olet kiinnostunut heidän palautteestaan ja haluat parantaa liiketoimintaasi.

Hallintakeskuksen työkalujen avulla voit muistuttaa asiakkaita kirjoittamaan arvosteluja. Kirjaudu sisään ja napsauta valikosta Arvostelut-välilehteä. Valitse ArvosteluExpress-työkalu, jonka avulla voit lähettää viimeaikaisille asiakkaille sähköpostitse pyynnön kirjoittaa arvostelu TripAdvisoriin. Jotta voit käyttää yrityksesi hallintakeskusta, sinun on oltava yrityksesi rekisteröity omistaja. Rekisteröidy osoitteessa tripadvisor.fi/Owners ja noudata ohjeita.

Muista kuitenkin, että et voi antaa asiakkaille minkäänlaisia kannustimia arvostelujen kirjoittamiseen. Tutustu tähän oppaaseen, jos haluat lisätietoja. Lisäksi suosittelemme, että asiakkaat lähettävät arvostelunsa kotiin palattuaan omalta tietokoneeltaan tai mobiililaitteeltaan.