Miten omistaja voi ilmoittaa TripAdvisorille vilpistä?

Jos epäilet, että joku on kirjoittanut vilpillisen arvostelun yrityksestäsi, kerro siitä meille.

1. Siirry hallintakeskukseen ja napsauta kohtaa Arvostelujen hallinta.
  2. Valitse Tee ilmoitus arvostelusta -osiossa kohta Ilmoita arvosteluun liittyvästä ongelmasta.
  3. Tee arvostelun epäilyttävyydestä ilmoitus, jotta voimme tutkia asiaa.
  4. Lisää kommenttiosioon kaikki tiedot, jotka voivat auttaa meitä selvittämään tilanteen.
  5. Perehdymme ilmoitukseesi ja otamme tarvittaessa käyttöön mahdollisia rangaistuksia.