Olen yrityksen edustaja. Miten voin ilmoittaa, että asiakas on uhannut antaa huonon arvostelun?

Tässä on parhaita tapoja ilmoittaa TripAdvisorille mahdollisesta kiristysuhkauksesta ennen kuin kyseinen arvostelu on lähetetty.

Ohjeista työntekijät kertomaan heti kaikista asiakkaiden kiristysuhkauksista.

Lähetä raportti mahdollisesta kiristysarvostelusta mahdollisimman pian hallintakeskuksen kautta:

• Kirjaudu hallintakeskukseen.
  • Napsauta hallintakeskuksen Arvostelut-välilehteä.
  • Valitse kohta Tee ilmoitus arvostelusta.
  • Valitse Ilmoita petoksesta kohdassa, jossa lukee *Kerro, mikä on ongelmana:
  • Valitse Ilmoita kiristysuhkauksesta ja anna mahdollisimman paljon tietoa tapauksesta.
  • Säilytä kaikki mahdolliset ilmoitukseen liittyvät asiakirjat, esimerkiksi sähköpostiviestit, puhelinvastaajan viestit jne.

Jos lähetettyä raporttia vastaava, yritystä koskeva huono arvostelu lähetetään, tukitiimi saa tiedon siitä. Sinulta voidaan pyytää lisätietoja, joiden perusteella varmistetaan, että kyse on kiristyksestä.

Raportointitoiminto toimii vain sellaisten arvostelujen kohdalla, joita ei ole vielä lähetetty. Lisäksi sitä voi käyttää vain siinä tapauksessa, että arvostelun tiedot vastaavat kiristysraportissa olevia tietoja.

Jos jokin jo julkaistu arvostelu liittyy mielestäsi kiristämiseen, voit tehdä arvostelusta ilmoituksen.

Muista, että emme voi taata, että kyseinen arvostelu poistetaan. Käsittelemme kaikki kiristystä koskevat raportit tapauskohtaisesti, ja tarkistamme käytössämme olevat suorat todisteet ja taustatiedot ennen päätöksen tekemistä. Suosittelemme, että julkaiset yrityksen vastauksen sillä aikaa, kun arvostelua tutkitaan. Tällä tavoin muut matkailijat voivat lukea vastineesi. Lue lisää kiristyksestä tästä oppaasta.