Miten ilmoitan yrityksessäni tehtävästä suuresta remontista?

Suuresta remontista ilmoittaminen

Onnittelut – asiakkaat varmasti ihastuvat uuteen ulkoasuun! Jos yrityksesi remontti on lisäksi ehtojemme mukainen ja matkailijoiden kokemus muuttuu sen myötä olennaisesti, voimme poistaa vanhat valokuvat ja arvostelut, jotka on kirjoitettu ennen remonttia.  Tämä saattaa vaikuttaa yrityksesi sijoitukseen.

Mitä todisteita suuresta remontista tarvitaan?

Jotta remontti voidaan katsoa suureksi, on annettava todisteita läpikotaisista muutoksista, joita ovat esimerkiksi aulan kokonaisvaltainen uusiminen tai täyttöasteen kaksinkertaistaminen. Kosmeettiset muutokset, kuten uudet matot, maali tai kyltit, eivät kelpaa. Sinua pyydetään lähettämään jokin seuraavista asiakirjoista todisteena toteutuneesta remontista:

• Jotta remontti hyväksyttäisiin suureksi, kaikkien rakenteellisten muutosten on oltava ilmiselviä. Lähetä vähintään yksi seuraavista asiakirjoista todisteeksi remontista:

• verkossa julkaistu lehdistötiedote, jonka otsikossa mainitaan paikan remontti
    • kaupungin viranomaisilta tai matkailun edistämiskeskukselta saatu kirje, jossa vahvistetaan remontin laajuus ja kiinnioloaika
    • remontin todistava, kaupungin tai viranomaisen myöntämä rakennuslupa.

*HUOMAA: kaikki ennen remontin valmistumista julkaistut arvostelut ja valokuvat poistetaan, kun pyyntösi on hyväksytty.

Alla on ohjeet suuresta remontista ilmoittamiseen:

1. Kirjaudu sisään TripAdvisor-tilillesi ja rekisteröidy sekä vahvista olevasi yrityksen uusi edustaja.
  2. Siirry yrityksesi hallintakeskukseen ja valitse sivun oikeassa reunassa olevasta Ota yhteys TripAdvisoriin -osiosta Pyydä apua verkossa.
  3. Valitse Kerro, mikä on ongelmana -kohtaan Päivitä yrityksen tiedot.
  4. Valitse Mitä haluat tehdä -kohtaan Ilmoita suuresta remontista.
  5. Sinut ohjataan kohtaan, jossa voit lähettää todisteena olevan PDF-tiedoston ja remontin ennen ja jälkeen -kuvat JPEG-muodossa.
  6. Lisää tarvittavat asiakirjat ja viimeistele pyyntösi napsauttamalla Lähetä-painiketta.