Mitä voin tehdä, jos yritykseni on tilapäisesti suljettu tai ei voi vastaanottaa varauksia?

Profiiliohjeidemme mukaan ravintoloiden, nähtävyyksien ja majoitusyritysten tulee olla avoinna vähintään 12 peräkkäistä viikkoa vuodessa.

Jos yrityksesi on tilapäisesti suljettu ja se aiotaan avata uudelleen, päivitä yrityksen kuvaus hallintakeskuksessa. Voit lisätä muun muassa seuraavia tietoja:

• tilapäisesti suljettu kauden ajaksi
  • tilapäisesti suljettu remontin vuoksi
  • tilapäisesti suljettu esimerkiksi luonnonkatastrofin tai tulipalon vuoksi.

Kun yrityksesi jälleen avataan, päivitä yrityksen kuvaus ja poista vanhentuneet tiedot. Näin pääset alkuun:

1. Kirjaudu sisään hallintakeskukseen.
  2. Napsauta Profiilin hallinta -osiota.
  3. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Profiilituki ja napsauta Ilmoita sulkemisesta -painiketta. Voit antaa toimittajillemme lisätietoja sille varatussa tilassa.