Mitä voin tehdä, jos yritykseni on tilapäisesti suljettu tai ei voi vastaanottaa varauksia?

Profiiliohjeidemme mukaan ravintoloiden, nähtävyyksien ja majoitusyritysten tulee olla avoinna vähintään 12 peräkkäistä viikkoa vuodessa.

Yritys voidaan sulkea tilapäisesti eri syistä. Yrityksen edustajien kannattaa päivittää yrityksensä profiilissa oleva kuvaus, jos yritys suljetaan kausiluonteisesti tai jos siellä on meneillään suuri remontti, eikä avaamisajankohtaa ole vielä vahvistettu.

Näin päivität yrityksen kuvauksen:

• Kirjaudu sisään yrityksesi hallintakeskukseen.
  • Valitse ylävalikosta Profiilin hallinta.
  • Napsauta Nimi ja kuvaus.
  • Päivitä kuvaus englanniksi ja haluamillasi muilla kielillä.
  • Napsauta Lähetä.

Jos sulkeminen johtuu luonnonkatastrofista, terrorismista tai suuresta remontista, jonka jälkeinen avaamispäivä on tiedossa, omistaja voi pyytää TripAdvisoria lisäämään yrityksen profiiliin ilmoituksen väliaikaisesta sulkemisesta. Kerro meille asiasta napsauttamalla tätä.