Miten voin lisätä valokuvan yritykseni profiiliin?

Valokuvien lisääminen on erinomainen ajatus – tutkimusten mukaan ne ohjaavat matkailijoita viettämään enemmän aikaa yrityksesi profiilisivulla. Voit lisätä valokuvia yrityksesi profiiliin hallintakeskuksessa. Jos et ole vielä rekisteröitynyt hallintakeskuksen käyttäjäksi, aloita siirtymällä osoitteeseen www.tripadvisor.fi/Owners.

Kun olet kirjautunut sisään, valitse yrityksesi oikean yläkulman pudotusvalikosta. Vie hiiri Profiili-valikon kohdalle ja valitse Lisää uusia valokuvia. Voit myös palata tälle sivulle hallinnoimaan valokuviasi myöhemmin.