Miten lisään valokuvan yritykseni profiiliin?

Valokuvien lisääminen on erinomainen ajatus – tutkimusten mukaan ne ohjaavat matkailijoita viettämään enemmän aikaa yrityksesi profiilisivulla. Voit lisätä valokuvia yrityksesi profiiliin hallintakeskuksessa. Jos et ole vielä rekisteröitynyt hallintakeskuksen käyttäjäksi, aloita siirtymällä osoitteeseen www.tripadvisor.fi/Owners.

Kun olet kirjautunut sisään, valitse yrityksesi oikean yläkulman pudotusvalikosta. Osoita hiirellä Profiilin hallinta -kohtaa ja valitse Valokuvat, niin pääset lisäämään valokuvia. Voit myös palata tälle sivulle hallitsemaan valokuviasi myöhemmin.