Miten muutan majoituspaikkani luokkaa?

Majoituspaikkasi profiili näkyy hauissa sen luokan mukaan. Luokka perustuu ominaisuuksiin ja palveluihin, jotka toimittajamme ovat vahvistaneet.

Ennen kuin pyydät luokan muuttamista, varmista, että olet lukenut majoituspaikkojen luokkia koskevat ohjeet. Jos majoituspaikkasi luokka tarvitsee päivitystä, noudata alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään hallintakeskukseen ja napsauta Oman TripAdvisor-sivun hallinta -painiketta.
  2. Napsauta sitten Yrityksen hallintatehtävät -osiossa Vaihda majoitustyyppiä.
  3. Täytä lyhyt lomake seuraavalla sivulla ja anna meille linkit tai lisenssi, joiden avulla voimme vahvistaa luokan vaihtamisen.

Toimittajamme vahvistavat yrityksesi luokan vaihtamisen mahdollisimman pian.