Miten muutan majoitusyritykseni luokkaa?

Majoitusyrityksesi profiili näkyy hauissa sen luokan mukaan. Luokka perustuu ominaisuuksiin ja palveluihin, jotka toimittajamme ovat vahvistaneet.

Tutustu majoituspaikkojen luokkia koskeviin ohjeisiin, ennen kuin pyydät luokan muuttamista. Jos majoitusyrityksesi luokka tarvitsee päivitystä, noudata alla olevia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään TripAdvisor-tilillesi ja rekisteröidy sekä vahvista olevasi yrityksen uusi edustaja.
  2. Siirry hallintakeskukseen. Osoita hiirellä ylävalikon kohtaa Ohjeet ja asetukset ja valitse Ota yhteyttä TripAdvisoriin.
  3. Valitse Kerro, mikä on ongelmana -kohtaan Päivitä yrityksen tiedot.
  4. Valitse Mitä haluat tehdä -kohtaan Pyydä majoitustyypin vaihtamista.
  5. Täytä vaaditut tiedot ja lähetä linkit tai lisenssi, joiden avulla toimittajamme voivat vahvistaa kriteerit.

Lomakkeessa kerrotaan kaikkien sivuston luokkien profiilivaatimukset.

Kun lähetät lomakkeen, vastaanotamme sen tietokantaamme, ja toimittajamme on sinuun yhteydessä. Saat päivityksen sähköpostitse, kun pyyntösi on käsitelty.