Miten yrityksen omistaja voi poistaa yrityksensä profiilin TripAdvisorista?

Ymmärrämme, että jotkin yritykset haluavat poistaa profiilinsa, ja siihen voi olla monenlaisia syitä. Meidän tehtävänämme on kuitenkin olla kattavan matkailutiedon lähteenä käyttäjillemme. Poistamme profiileja vain tietyissä tilanteissa.

Mikä on TripAdvisorin käytäntö yritysten suljettujen toimipaikkojen suhteen?

Lue artikkeli Suljetut tai muuttaneet yritykset.

Jos yrityksesi on suljettu lopullisesti, noudata näitä ohjeita:

1. Kirjaudu sisään hallintakeskukseen ja osoita hiirellä yläpalkin kohtaa Profiilin hallinta.
  2. Valitse sivuvalikosta Profiilituki.
  3. Napsauta Ilmoita sulkemisesta -painiketta.
  4. Anna sulkemispäivä ja tarvittaessa kommentteja. Vahvista sulkeminen.

Jos yritystäsi ei ole suljettu pysyvästi, profiili on yrityksellesi oiva mahdollisuus.

Vain pienellä vaivalla voit tehdä TripAdvisor-profiilistasi tehokkaan markkinointityökalun. Noudata vinkkejä, joilla muut yritykset ovat houkutelleet lisää asiakkaita ja keränneet lisää arvosteluja:

• Tee parannuksia ja edistä asiakastyytyväisyyttä hyödyntämällä arvostelujen kautta saamaasi rakentavaa palautetta.
  • Pyydä asiakkaita kirjoittamaan arvostelu.
  • Vastaa arvosteluihin käyttämällä TripAdvisorin Yrityksen vastaus -ominaisuutta.
  • Erotu joukosta lisäämällä valokuvia ja videoita.
  • Katso, mitä kilpailijat tekevät saadakseen asiakkaat tyytyväisiksi.