Miten voin päivittää yritykseni tiedot?

Omistajana tai edustajana voit pyytää yritystietojesi päivittämistä hallintakeskuksen kautta. Lue lisää hyödyistä, joita saat, kun pidät yrityksesi tiedot ajan tasalla. Näin pyydät päivityksiä:

1. Ota ensinyrityksesi profiili haltuun. Jos et ole vielä tehnyt sitä, pääset alkuun osoitteessa http://www.tripadvisor.fi/owners.
  2. Napsauta päävalikossa kohtaa Yrityksesi. Siitä pääset yrityksesi hallintakeskukseen.
  3. Valitse Oman TripAdvisor-sivun hallinta.
  4. Täällä voit pyytää muokkauksia, kuten
      • päivityksiä yrityksesi tärkeimpiin tietoihin ja palveluihin
      • muutoksia omistajatietoihin tai tietoa merkittävistä remonteista
      • lähettää ja muokata valokuvia ja videoita. Ja paljon muuta!

Huomaa: Kaikki pyynnöt tarkistetaan huolellisesti, jotta ne ovat varmasti hyödyllisiä matkailijoille ja noudattavat käytäntöjämme.