Hotellit-välilehden profiiliohjeet

Jotta majoituspaikka voidaan lisätä Hotellit-osioon, sen on noudatettava majoitusten profiiliohjeita JA täytettävä kaikki seuraavat ehdot:

• Vastaanotto on avoinna ja siellä on henkilökuntaa joka päivä ympäri vuorokauden.
  • Sisäänkirjautumisella voi olla tietty alkamisaika, mutta päättymisaikaa ei ole.
  • Huoneen hintaan kuuluu päivittäinen siivous.
  • Jokaisessa yksikössä on oma kylpyhuone.
  • Asiakkaita ei saa vaatia yöpymään yli kolme yötä.

Tiettyjen maiden jotkin erityismajoitukset näytetään Hotellit-välilehdellä. Sivuston toimittajat valitsevat nämä majoituspaikat, eikä sisällyttämistä välilehdelle voi pyytää. Tällä hetkellä näihin kuuluvat onsen-hotellit, onsen ryokan -kohteet ja ryokanit, jotka sijaitsevat kaikki Japanissa.