Mitä voin tehdä, jos lähetin arvosteluni väärälle paikalle tai lentoyhtiölle?

Ei syytä huoleen – jos lähetät arvostelun väärälle majoituspaikalle, lentoyhtiölle, ravintolalle tai nähtävyydelle, voimme korjata sen helposti.

Näin otat meihin yhteyttä, jos arvostelusi ilmestyy väärään sijaintiin:

1. Siirry Käyttäjäarvostelujen tuki -sivulle.
  2. Valitse Mitä haluat tehdä? -pudotusvalikosta Arvostelu väärässä sijainnissa.
  3. Sen jälkeen voit valita kyseisen arvostelun Mikä arvostelu? -pudotusvalikosta. Kun olet paikantanut arvostelun, napsauta vihreää Vaihda yritystä -painiketta, joka näkyy valitun rivin alla.
  4. Hae lopuksi majoitusyritys, lentoyhtiö, ravintola tai nähtävyys, jonka halusit arvostella. Valitse se ja napsauta Lähetä-painiketta.

Kun toimittajamme ovat saaneet pyyntösi, he korjaavat ongelman. Arvostelun pitäisi näkyä valitsemassasi paikassa noin vuorokauden kuluessa.