Apua ja ohjeita

Voinko muokata arvosteluani?

Kun olet lähettänyt arvostelun, sitä ei voi enää muokata. Sen sijaan voit poistaa arvostelun ja lähettää sen uudelleen muutoksineen.

Valitse täältä arvostelu, jonka haluat poistaa, niin ilmoitamme sinulle, kun se on poistettu. Sen jälkeen voit julkaista arvostelusta päivitetyn version. Huomaathan, että voit julkaista samasta kokemuksesta uuden version vain kerran.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?