Miten kirjoitan arvostelun?

Arvostelujen julkaiseminen TripAdvisorissa on helppoa! Voit tehdä sen muutamalla eri tavalla:

• Vieritä yrityksen profiilisivulla Arvostelut-osioon ja napsauta Kirjoita arvostelu -painiketta.
  • Valitse kotisivun tai profiilisivusi vasemmasta reunasta Kirjoita arvostelu. Parhaan tuloksen saat, kun käytät haussa muotoa ”[[paikan nimi]] [[sijainti]]”. Jos et löydä etsimääsi paikkaa, valitse avautuvasta ikkunasta Lisää profiili, niin voit pyytää uuden profiilin lisäämistä ohjeita noudattamalla.
    Vinkkejä hyödyllisten arvostelujen kirjoittamiseen on täällä.

Vaikka arvostelusi näkyykin heti profiilisivullasi, sen käsittely voi kestää muutaman arkipäivän. Jos julkaisu kestää yli 48 tuntia, voit tutustua syihin, miksi joidenkin arvostelujen julkaisu kestää kauemmin.