Miten kirjoitan arvostelun?

Näin kirjoitat arvostelun:
  • Napsauta Kirjoita arvostelu -painiketta vihreässä navigointipalkissa. Etsi yritys, paikka tai lentoyhtiö, jolle haluat kirjoittaa arvostelun: Voit rajoittaa hakusi tarpeen mukaan hotelleihin, vuokrattaviin loma-asuntoihin, lentoyhtiöihin, ravintoloihin tai nähtävyyksiin. Hae ja valitse paikka, josta haluat kirjoittaa arvostelun. Parhaan tuloksen saat, kun käytät haussa muotoa ”[Place name] [Location]”.
  • Huomaa: Jos et löydä etsimääsi paikkaa, se ei ehkä ole vielä sivustollamme. Etsi linkki, josta voit pyytää uuden profiilin luomista, ja noudata ohjeita. Täytä Kirjoita arvostelu -lomake. Varmista, että arvostelu sisältää arviosi, otsikon, itse arvostelutekstin, matkan tyypin, matkustuspäivämäärät ja kaiken muun tiedon, jonka haluat jakaa, esimerkiksi valokuvan tai käyttämäsi palvelut.
  • Vahvista, että arvostelusi perustuu aitoon matkakokemukseen valitsemalla valintalaatikko, ja paina Lähetä arvostelu -painiketta.
  • Kun olet lähettänyt arvostelusi, näet arvostelun otsikon http://www.tripadvisor.fi/members-reviews/profiilisi Arvostelut-sivuilla, ja se näkyy odottavana. Arvostelusi käsitellään muutaman arkipäivän kuluessa. Jos arvostelusi julkaiseminen kestää pitkään, katso http://www.tripadvisor.fi/help/why_might_a_ew_be_flaggedsyitä, miksi joidenkin arvostelujen julkaiseminen saattaa kestää pidempään.