Mitä kuuluu aitoon ja alkuperäiseen sisältöön?

Kaiken TripAdvisorin sisällön on oltava aitoa ja alkuperäistä.

Tämä tarkoittaa seuraavaa:

• Et voi julkaista tekijänoikeuksilla suojattua tai muualla julkaistua sisältöä.
  • Älä esiinny muina jäseninä tai TripAdvisorin työntekijöinä. Muuten sinut suljetaan pian pois keskustelualueelta. Näyttönimien on noudatettava ohjeitamme.
  • Pyydämme jäseniämme olemaan julkaisematta mitään tietoa, jonka saataville asettamiseen heillä ei ole lupaa, mukaan lukien muun muassa tekijänoikeudella suojattu materiaali mistä tahansa verkko- tai painetusta julkaisusta (uutistoimistot, aikakauslehdet, kirjat, matkaoppaat, puhtaaksi kirjoitettu televisio- tai radio-ohjelmien sisältö), tavaramerkit, salasanat, tilaus-/jäsenkohtaiset alennuskoodit, luottamuksellinen tieto tai kenen tahansa muun henkilön tai yrityksen immateriaalioikeudet.
  • Tämä rajoitus käsittää aikaisemmin muualla julkaisemasi arvostelut, matkaraportit, matkaneuvot, päiväkirjat ja blogit sekä muiden tekijöiden kirjoittaman sisällön. Pyrimme julkaisemaan alkuperäistä sisältöä välttääksemme muiden lähteiden käytöstä aiheutuvia omistajuuteen ja tekijänoikeuksien rikkomiseen liittyviä ongelmia.
  • Yksityistä kirjeenvaihtoa TripAdvisorin henkilökunnan kanssa ei saa kopioida tai kirjoittaa yhteenvedoksi. Siitä ei saa myöskään keskustella julkisilla keskustelualueilla, ellei TripAdvisorin henkilökunta ole sitä erikseen pyytänyt.