Mitä kuuluu aitoon ja alkuperäiseen sisältöön?

Kaiken TripAdvisorin sisällön on oltava aitoa ja alkuperäistä.

Tämä tarkoittaa seuraavaa:

• Älä julkaise tekijänoikeuksien alaista materiaalia.
  • Älä esiinny muina TripAdvisorin jäseninä tai työntekijöinä. Muuten sinut suljetaan pian pois keskustelualueelta. Näyttönimien on noudatettava ohjeitamme.
  • Pyydämme jäseniämme olemaan julkaisematta mitään tietoa, jonka saataville asettamiseen heillä ei ole lupaa, mukaan lukien muun muassa tekijänoikeudella suojattu materiaali mistä tahansa verkko- tai painetusta julkaisusta (uutistoimistot, aikakauslehdet, kirjat, matkaoppaat, puhtaaksi kirjoitettu televisio- tai radio-ohjelmien sisältö), tavaramerkit, salasanat, tilaus- tai jäsenkohtaiset alennuskoodit, luottamuksellinen tieto tai kenen tahansa muun henkilön tai yrityksen immateriaalioikeudet.
  • Yksityistä kirjeenvaihtoa TripAdvisorin henkilökunnan kanssa ei saa kopioida tai kirjoittaa yhteenvedoksi. Siitä ei saa myöskään keskustella julkisilla keskustelualueilla, ellei TripAdvisorin henkilökunta ole sitä erikseen pyytänyt.