Apua ja ohjeita

Kuinka jäsentili suljetaan?

Pahoittelemme, että et ole tyytyväinen. Pyrimme tarjoamaan jäsenillemme, sekä matkailijoille että omistajille, erinomaista palvelua. Otathan yhteyttä meihin, jos sinulla on ollut erityisiä ongelmia sivuston, käytäntöjen tai muiden jäsenten kanssa, niin pyrimme parantamaan käyttökokemusta yhteistyössä kanssasi.

Jos poistat tilisi, kirjoittamasi arvostelut ja muu sisältö poistetaan sivustolta. Prosessia ei voi peruuttaa. Jos olet kirjoittanut yli 25 viestiä keskustelualueille, ne säilytetään sivustolla näyttönimesi kanssa. Emme poista suuria määriä viestejä, sillä se häiritsisi keskustelun sujuvuutta.

Jos haluat edelleen sulkea tilisi, voit tehdä sen Tilitiedot-sivulla napsauttamalla sivun alaosassa olevaa Sulje tilisi -kohtaa.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?