Miten muutan kotipaikkani?

Kotipaikka on kaupunki, jonka haluat näyttää julkisessa profiilissasi. Se näkyy myös näyttönimesi vieressä kaikissa sivustolla tekemissäsi julkaisuissa. Kotipaikkasi avulla muut jäsenet saavat tietää, missä asut, ja näin he saavat enemmän tietoa sinusta lukiessaan julkaisujasi.

Näin muutat kotipaikkasi:

• Siirry profiiliisi.
  • Valitse oikealta Muokkaa profiilia.
  • Muokkaa Nykyinen kaupunki -kenttää etsimällä kotipaikkasi nimi. Napsauta Tallenna.

Luettelo sisältää kaupunkeja, kyliä, yksittäisiä saaria ja joissakin tapauksissa kansallispuistoja. Jos tarkka sijaintisi ei ole vielä tietokannassa, ota meihin yhteyttä ja anna tietoja sijainnistasi. Tarkistamme sen mielellämme ja lisäämme sen tietokantaan, jos se vastaa kriteerejämme.

Jos et halua näyttää tarkkaa sijaintiasi, voit valita alueestasi kertovan sijainnin.