Miten vaihdan käyttäjänimeni/sometunnisteeni?

Käyttäjänimesi/sometunnisteesi on yksilöllinen TripAdvisor-nimi, joka kuuluu vain sinulle ja jonka avulla muut löytävät profiilisi. Se näkyy julkaisujesi vieressä matkalokissa.

Näin päivität käyttäjänimen/sometunnisteen:

• Siirry profiiliisi.
  • Napsauta Muokkaa profiilia.
  • Muuta käyttäjänimi ja napsauta Tallenna.

Jos haluamasi käyttäjänimi on jo jonkun toisen käytössä, pyydämme sinua valitsemaan jonkin muun nimen. Voit tehdä haluamastasi käyttäjänimestä yksilöllisen lisäämällä alaviivan tai numeroita käyttäjänimen eteen tai jälkeen. Jos esimerkiksi haluat käyttäjänimen @Emilia, mutta se on jo jonkun toisen käytössä, voit käyttää esimerkiksi nimeä @_Emilia tai @Emilia82.

Jos olet yrityksen omistaja, huomaa, että kun päivität käyttäjänimen/sometunnisteen, uusi nimi näytetään muutoksen jälkeen julkaistavissa yrityksen vastauksissa. Muutosta ei tehdä takautuvasti, eikä se poista aiemmin julkaisemissasi yrityksen vastauksissa käytettyä nimeä.

Jos joku käyttää käyttäjänimessään/sometunnisteessaan nimeä, jonka tavaramerkin omistat, tee ilmoitus hänen profiilistaan.