Mikä näyttönimeni on?

Näyttönimesi toimii verkkohenkilöllisyytenäsi, kun käytät TripAdvisoria. Se näkyy kaikkien sivustolla tekemiesi arvostelujen, keskustelualueen viestien ja muiden tekemiesi julkaisujen vieressä.

Näyttönimiä on kahdenlaisia:

• Näyttönimi: Tämä on lempinimi, jonka luot itse, esimerkiksi Matkustelija1234.
  • Lyhennenimi: Tämä koostuu etunimestäsi ja sukunimesi alkukirjaimesta, esimerkiksi Laura L. Kun olet lisännyt etu- ja sukunimesi profiiliisi, voit käyttää lyhennenimeä näyttönimesi sijaan.

Lue ohjeemme näyttönimen vaihtamisesta.

Onko sinulla ongelmia näyttönimen valitsemisessa? Katso ohjeemme.