Miten valitsen näyttönimen?

Voit halutessasi valita näyttönimeksesi keksimäsi nimen tai lyhyemmän nimen, joka koostuu etunimestäsi ja sukunimesi alkukirjaimesta.

Jos keksit itse näyttönimesi, noudata näitä ohjeita:

• Varmista nimesi yksilöllisyys käyttämällä epätavallista sanaa tai sanontaa tai käytä luovaa kirjoitustapaa. Esimerkiksi Maija_Meikäläisen sijaan voit kirjoittaa m@ija_m3ikäläinen.
  • Suojele yksityisyyttäsi: älä käytä sähköpostiosoitettasi näyttönimenä.
  • Näyttönimen on oltava lapsille sopiva. Älä käytä sopimatonta kieltä, kuten esimerkiksi kirosanoja, rivoa tai karkeaa kielenkäyttöä, rotuun tai etnisyyteen viittaavia herjoja, vihapuhetta tai ennakkoluuloisia kommentteja.
  • Jos olet yrityksen tai matkakohdetta markkinoivan organisaation virallinen edustaja TripAdvisorissa, voit valita näyttönimen, joka viittaa organisaatiosi nimeen. (Tätä itse asiassa edellytetään matkakohteita markkinoivilta yrityksiltä.) Tätä ei pidetä itsensä mainostamisena.
  • Näyttönimesi ei voi sisältää kaupallisia linkkejä tai yhteystietoja.
  • Käyttäjänimet, jotka viittaavat julkisuuden henkilöihin, ovat sääntöjemme vastaista.
  • Jokaisella henkilöllä voi olla vain yksi näyttönimi: sellaisten jäsenten tilit suljetaan, joilla on useita näyttönimiä/jäsenyyksiä.

Etkö saanut vastausta kysymykseesi? Lähetä meille sähköpostia ja kerro,  millainen rekisteröitymisongelma sinulla on.