Miten saan palautettua unohtuneen salasanan?

Jos et muista TripAdvisor-salasanaasi, napsauta alla olevaa linkkiä ja lähetämme sinulle sähköpostiviestin, jossa on ohjeet salasanan vaihtamiseen. Jos et saa sähköpostiviestiä tunnin kuluessa, tarkista sähköpostiohjelmasi roskapostikansio. (Varmista jatkossa, että sähköpostiohjelmasi sallii sähköpostiviestit tripadvisor.fi-osoitteesta.)

Vaihda salasanasi nyt napsauttamalla tätä.

Kun saat sähköpostiviestin salasanan vaihtamisesta, napsauta viestistä löytyvää linkkiä. Jos linkki ei vie sinua TripAdvisorin sivulle, kopioi linkki ja liitä se kokonaisuudessaan verkkoselaimesi osoiteriville.

Jos et saa sähköpostiviestiä salasanan vaihtamista varten (etkä löydä sitä roskapostikansiosta) tai jos sähköpostiviesti ei sisällä linkkiä, ota meihin yhteyttä.