Mitä teen, jos minulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa?

Jos et pysty kirjautumaan sisään (ja olet varma, että käytät oikeaa salasanaa), todennäköisin selitys on, että verkkoselaimesi ei hyväksy evästeitä. Lisätietoa evästeistä ja niiden käyttöön ottamisesta saat Googlen helpoista ohjeista.

Jos tämä ei ratkaise ongelmaa, suosittelemme seuraavaa:

• Kirjaudu ulos Facebookista ja kokeile sitten kirjautua uudelleen sisään TripAdvisoriin.
  • Varmista, että käytät sitä sähköpostiosoitetta, jolla olet rekisteröitynyt TripAdvisoriin.
  • Tarkista virustorjuntaohjelmasi asetuksista, onko TripAdvisor estetty.
  • Tarkista selaimesi asetukset ja lisää TripAdvisor.fi turvallisten sivustojen luetteloon.

Jos sinulla on ongelmia sisäänkirjautumisessa, ota meihin yhteyttä ja kerro tarkemmin ongelmasta, jotta voimme auttaa ongelman ratkaisemisessa.