Miten pääsen TripAdvisoriin puhelimellani tai tabletillani?

On olemassa monia tapoja käyttää TripAdvisoria, jos pöytäkoneesi ei ole saatavilla.

• Mobiililaitteille optimoitu verkkosivusto: Mobiiliverkkosivustomme on suunniteltu toimimaan kaikilla puhelimilla, joissa on mobiiliselain. Se tarjoaa TripAdvisorin suosituimmat osiot, mukaan lukien hotellit, ravintolat, Näe ja koe, lennot ja keskustelualueet valikoiduissa maissa. Siirry vain puhelimesi selaimella osoitteeseen www.tripadvisor.fi, niin sinut ohjataan mobiilisivustollemme.
  • Mobiilisovellukset: Maksuttomat, ladattavat mobiilisovelluksemme ovat saatavilla seuraaville laitteille:
    • Apple iOS -versio 5.0 tai uudempi
    • Android-versio 4.0 tai uudempi
    • Nokian kosketusnäytölliset älypuhelimet (joissa on Symbian Series 60 v5 -ohjelmisto)
    • Windows Phone 7 ja 8
    • Toisen ja kolmannen sukupolven Kindle Fire (saatavilla Amazon Appstoressa)
  • Offline-kaupunkioppaat Tämä maksuton mobiilikaupunkiopas sisältää TripAdvisorin suosituimmat ravintolat, nähtävyydet, hotellit ja arviot tallennettuna sovellukseen, joka toimii offline-tilassa – ei verkkovierailumaksuja! Toimii iOS 5- tai uudemmilla laitteilla ja Android 2.3- tai uudemmilla laitteilla.
  • SeatGuru Saat yli 700 istuinkarttaa lähes sadalta lentoyhtiöltä ympäri maailman, jotta löydät lennollesi parhaan istumapaikan. Sovellus sisältää myös erinomaisen lentohaun, johon on liitetty TripAdvisorin lentotiedot ja reaaliaikaiset tilahälytykset, jotta saat tietää mahdollisista peruutuksista.

Pidämme tarkasti silmällä eri mobiilialustoja ja pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelujamme asiakkaille. Pysy kuulolla, lisää ladattavia sovelluksia on tulossa myös jatkossa!

Huomaa, että vaikka teemmekin parhaamme, että mobiilisivustomme toimisi hyvin, emme pysty testaamaan sitä kaikilla puhelimilla kaikissa maissa. Jos sinulla on ongelmia jonkin tietyn puhelimen kanssa,kerro siitä meille.