Voinko käyttää widgetejä sähköpostissani?

Valitettavasti widgetit eivät ole yhteensopivia useimpien sähköpostipalvelimien kanssa. Ne on kirjoitettu HTML-koodilla, ja sen vuoksi niitä on lähetettävä ja katseltava HTML-yhteensopivalla palvelimella. Niissä on myös Javascript-elementti, joka voi estää niitä näkymästä. Widget saattaa siis toimia esimerkiksi Gmailissa, mutta ei Outlookissa.

Kattavat ohjeet TripAdvisor-widgetien käytöstä saat Insights-oppaasta.