Mikä on kumppani?

TripAdvisorin yhteistyökumppani on taho, joka on tehnyt TripAdvisorin kanssa virallisen sopimuksen lisensoidun sisällön näyttämisestä verkkosivustollaan.

Kumppanien käytössä on esimerkiksi lisensoituja widgetejä sekä widget-keskuksen maksuttomia widgetejä. TripAdvisor-kumppanuuteen voi myös sisältyä oikeus käyttää sisältöä API:mme kautta.

Täytä tämä lomake, niin saat lisätietoja lisensoiduksi yhteistyökumppaniksi ryhtymisestä.