Mitä widgetejä verkkosivustolleni on saatavilla maksutta?

Alla on esimerkkejä itsepalvelu-widgeteistä, jotka ovat maksuttomia niille majoituspaikoille, nähtävyyksille ja ravintoloille, joilla on profiili TripAdvisorissa. Katso widget-keskuksestasi, millainen sisältö on maksutonta juuri sinun yrityksellesi. Maksutonta sisältöä on saatavilla myös matkakohteille, joilla on profiili.

• Arvioitu TripAdvisorissa -merkit: Merkkejä on kolme erilaista – Esillä, Arvioitu tai Suositeltu TripAdvisorissa – riippuen matkailijoiden arvioista ja arvosteluista. Widget päivittyy päivittäin yrityksesi arvioiden ja arvostelujen määrän muuttuessa.
  • Arvostelukatkelmia-widget: Esittele omalla verkkosivustollasi yrityksesi TripAdvisor-arvio, viimeaikaisia arvostelukatkelmia ja paljon muuta, monilla eri tyyleillä.
  • Bravo! -merkit: Saatavilla yrityksille, jotka ovat saaneet vähimmäismäärän erinomaisia arvosteluja.
  • Lähettyvillä -widgetit: Näyttää lähellä sijaitsevat yritykset, jotka saattavat kiinnostaa asiakkaitasi: esimerkiksi ravintoloita lähellä hotelliasi tai majapaikkoja lähellä nähtävyyttäsi.
  • Kirjoita arvostelu -widgetit: Kutsu kävijöitä kirjoittamaan arvostelu suoraan yrityksesi verkkosivustolla.
  • TripAdvisorin Facebook-sovellus: Jaa yrityksesi TripAdvisor-arvio ja -arvostelut Facebook-faneillesi.
  • Palkintomerkit: Jos yrityksesi on palkittu Erinomainen kohde -sertifikaatilla tai Travellers’ Choice -palkinnolla, voit jakaa saavutuksesi yrityksen verkkosivustolla.
  • Sosiaalisen median TripAdvisor-painikkeet: Räätälöi pikkukuvake, joka näytetään sivustosi muiden sosiaalisen median jakamis-widgetien ohessa.
  • Arviointi-widget: Esittele yrityksesi TripAdvisor-arvio kätevällä widgetillä.
  • Huippuarvostelu-widget: Luo vieritettävä esittelyruutu viimeisimmästä erinomaisen arvosanan sisältävästä arvostelusta.
  • Ekojohtaja-widget: Näytä koko maailmalle, että yrityksesi on TripAdvisorissa Ekojohtajien joukossa!
  • Virtuaalitarra: Kerro verkkosivustosi käyttäjille, että yrityksesi on arvosteltu TripAdvisorissa.