Mitä widgetejä verkkosivustolleni on saatavilla maksutta?

Alla on esimerkkejä itsepalvelu-widgeteistä, jotka ovat maksuttomia niille majoitusyrityksille, nähtävyyksille ja ravintoloille, joilla on profiili TripAdvisorissa. Katso widget-keskuksestasi, millainen sisältö on maksutonta juuri sinun yrityksellesi.

• Arvioitu TripAdvisorissa -merkit: Merkkejä on kolme erilaista – Esillä, Arvioitu tai Suositeltu TripAdvisorissa – riippuen matkailijoiden arvioista ja arvosteluista. Widget päivittyy päivittäin yrityksesi arvioiden ja arvostelujen määrän muuttuessa.
  • Arvostelukatkelmia-widget: Esittele omalla verkkosivustollasi yrityksesi TripAdvisor-arvio, viimeaikaisia arvostelukatkelmia ja paljon muuta, moneen eri tyyliin.
  • Bravo! -merkit: Saatavilla yrityksille, jotka ovat saaneet vähimmäismäärän erinomaisia arvosteluja.
  • Kirjoita arvostelu -widgetit: Kutsu kävijöitä kirjoittamaan arvostelu suoraan yrityksesi verkkosivustolla.
  • TripAdvisorin Facebook-sovellus: Jaa yrityksesi TripAdvisor-arvio ja -arvostelut Facebook-faneillesi.
  • Kunniamerkit saavutuksista: Jos yrityksesi on saanut Travellers’ Choice -palkinnon tai Erinomainen kohde -sertifikaatin, kerro saavutuksesta yrityksesi verkkosivustolla.
  • Sosiaalisen median TripAdvisor-painikkeet: Räätälöi pikkukuvake, joka näytetään sivustosi muiden some-widgetien ohessa.
  • Arviointi-widget: Esittele yrityksesi TripAdvisor-arvio kätevällä widgetillä.
  • Huippuarvostelu-widget: Luo vieritettävä esittelyruutu viimeisimmästä erinomaisen arvosanan sisältävästä arvostelusta.
  • Ekojohtaja-widgetit: Näytä kuuluvasi TripAdvisorin ekojohtajiin!