Millaista sisältöä verkkosivustojen ja sovellusten kehittäjille on saatavilla API:n kautta?

TripAdvisorin sisältö-API:n hyväksytyt käyttäjät voivat käyttää seuraavia majoitusyritysten, ravintoloiden ja nähtävyyksien tietoja:

• Hotellien, nähtävyyksien ja ravintoloiden arviot, mukaan lukien matkailijasijoitus TripAdvisorissa
  • Kirjoita arvostelu -linkki
  • Top 10 -luettelot matkakohteen hotelleista, nähtävyyksistä ja ravintoloista
  • Hotellien, nähtävyyksien, ravintoloiden ja matkakohteiden mahdolliset Travellers’ Choice -palkinnot ja Erinomainen kohde -sertifikaatit

Lue lisää TripAdvisorin API:n kautta saatavilla olevasta sisällöstä kehittäjäportaalista.