Mitä TripAdvisor-sisältöä on saatavilla verkkosivustolleni?

Voit näyttää verkkosivustollasi monenlaista sisältöä. Majoituspaikkojen, nähtävyyksien ja ravintoloiden kannattaa käyttää itsepalvelu-widgetejä, jotka ovat saatavilla maksutta.

Jos olet verkkosivujen tai sovellusten suunnittelija ja olet kiinnostunut monen eri yrityksen tai kohteen arvostelu- ja kohdesisällöstä, saatat olla oikeutettu TripAdvisorin sisältö-API:iin.

Huomaa, että kaikkeen TripAdvisor-sisällön käyttöön – itsepalvelu-widgetejä lukuun ottamatta – on saatava TripAdvisorin hyväksyntä. Lisätietoa itsepalvelu-widgetiemme käytöstä ja erityisvaatimuksista saat widgetien käyttöehdoista. Täydelliset ohjeet itsepalvelu-widgetien hausta ja käytöstä saat Insights-oppaasta.