Miten voin ratkaista widgetiin liittyvät tekniset ongelmat?

Jos widget ei toimi tai näy oikein, lue nämä ongelmanratkaisuvinkit:

• Varmista, että koodia ei ole muokattu. Jos olet muokannut koodia, kopioi se uudestaan TripAdvisorin widget-keskuksesta ja liitä muokkaamaton versio verkkosivustollesi. Widget ei välttämättä toimi, jos HTML-koodia muutetaan.
  • Varmista, että koodi on liitetty sivustosi lähdekoodiin, ei sivuston näkyvään versioon.
  • Varmista, että sivu, jolle liität sen, sisältää kelvollista HTML-koodia.
  • Tarkista koodi ja varmista, että kaikki tunnisteet on suljettu.
  • Varmista, että komentosarjan tunnisteissa ei ole rivinvaihtoja.
  • Varmista, että widget-koodi sisältää div-tunnisteen, jota seuraa script-tunniste.
  • Varmista, että komentosarjan tunnisteessa on parametri &lang=, sillä rikkoutuessaan se voi muuttua vasemmaksi kulmasulkeeksi.
  • Maksuttomat widgetit eivät toimi https-sivuilla tai suojatuilla sivuilla.

Kattavat ohjeet TripAdvisor-widgetien käytöstä saat Insights-oppaasta.