Miten voin liittyä jäseneksi?

Voit liittyä jäseneksi napsauttamalla useimpien TripAdvisor-sivujen yläosasta löytyvää Liity-linkkiä. Jäsenyys on maksuton, ja sen avulla voit julkaista arvosteluja ja valokuvia, kysyä kysymyksiä ja vastata niihin keskustelualueilla, ja luoda omia matkansuunnittelukansioita.

Maksuttoman tilin voi luoda kahdella tavalla:

• Jos sinulla on Facebook-tili, voit luoda TripAdvisor-tilin nopeasti käyttämällä Facebookin sisäänkirjautumistunnuksiasi. Tämä on helpoin tapa liittyä (ja sinulla on yksi salasana vähemmän muistettavana). Voit liittyä Facebookin kautta napsauttamalla Kirjaudu sisään Facebook-tunnuksilla -painiketta tai sinistä f-kuvaketta. Jos et ole kirjautuneena Facebookiin, sinun on kirjauduttava sisään rekisteröintiprosessin aikana.
  • Jos sinulla ei ole Facebook-tiliä, voit luoda TripAdvisor-tilin antamalla sähköpostiosoitteesi ja valitsemalla salasanan. Sinun on myös valittava näyttönimi tai lyhennenimi ja annettava nykyinen kotipaikkasi.

Kun olet luonut tilin, lisää profiilisi tietoa, jotta muut jäsenet voivat tutustua sinuun. Älä unohda täyttää matkakarttaan paikkoja, joissa olet käynyt, suosikkimatkakohteitasi ja kohteita, joissa haluat käydä. Suosittelemme myös tilaamaan yksilöllisesti räätälöityjä viikoittaisia uutiskirjeitämme.

Jos omistat yrityksen tai olet sen edustaja, ota yrityksesi TripAdvisor-sivu haltuun rekisteröitymällä omistajaksi.